När livet är som allra svårast

Det finns saker som händer i livet som är omöjliga att förbereda sig för. En sådan sak är när någon närstående går bort. Vid sådana tillfällen kan sorgen vara nog så tung att bära och mer än tillräcklig för att göra så att allt annat känns omöjligt att ta sig för. Tomrummet som infinner sig efter någons frånfälle inbjuder inte vanligtvis till handling utan utgör ett tungt ok att bära.

Det finns hjälp att få
Om du nyligen drabbats av sorg och bor i trakterna av Stockholm finns det hjälp hos http://soderquists.se/. De kommer på ett respektfullt och medkännande sätt att hjälpa dig med allt det praktiska som behöver ordnas så att din närstående får den begravning hon eller han önskade. I det fall inga önskemål fanns kommer de hjälpa dig att ordna begravningen på ett sätt som kommer göra både dig och andra berörda nöjda.

För din skull
Förhoppningen med detta är att du ska känna dig trygg i att det finns människor till hands som kommer att hjälpa dig med allt från juridiska frågor, förslag på vad som ska serveras på samlingen efter begravningen, till utformningen på begravningsannonsen i tidningen och allt där omkring. Det finns också möjlighet att få hjälp och rådgivning kring vart du kan vända dig för själavård och stöd i din sorg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *