Svårt att välja gåva?

Du är inte ensam om att finna det aningen besvärligt att få till det med presenter till dina anställda. Det är svårt att finna den rätta presenten till personer som man inte känner personligen. Av denna anledning är gåvokort en oerhört bra uppfinning. Här tar du dittansvar som chef genom att ge dina anställda en present för att visa din uppskattning samtidigt som du med säkerhet kan veta att dina anställda får en fin gåva. Gåvokort finns att köpa på många olika ställen, av vilka http://www.tsreklam.se/kategori/profilprodukter/gavokort/ är ett sådant ställe.

Bättre att vara på den säkra sidan
Vad gäller presenter till personer man inte känner så väl är det ofta en god idé att välja det säkra före det osäkra även om detta kan kännas aningen fyrkantigt och trist. Som du säkert själv vet så är det många julaftnar där du hellre hade sett att du blivit tilldelad ett presentkort från tomten än vissa av de märkliga gåvor du fått. Detta gäller ju vid diverse högtider, och ibland är gåvorna man fått så tokiga i relation till en själv så att man knappast kan hålla sig för skratt. Att utsätta andra för detsamma känns därför både onödigt och nästintill elakt, varför gåvokort har blivit så populära.

Risken att verka tråkig
Den risk du tar genom att ge gåvokort är att dina anställda tycker att du kunde varit lite mer fantasifull, men hellre det än att du ska spendera massor av pengar på märkliga ljuslyktor som ändå ingen vill ha! De flesta av oss har sådana saker hemma som står långt, långt in i ett skåp som sällan öppnas. Förutom de klassiska ljuslyktorna finner man där ofta fula filtar, fula med relativt exklusiva glas och grillbestick (som man redan har några uppsättningar av). Vi är många som varit med om det, och vi är därför lika många som verkligen slår ett slag för gåvokort. Snälla, ge oss gåvokort nästa jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *